nieuws

Geen Chiro in augustus

Mon, 31 Jul, 2023 - 05:07

Na een schitterend kamp zullen we even tijd nodig hebben om alles te laten bezinken en om een beetje uit te rusten ;) Maar geen paniek want na een maandje zonder Chiro gaan we er op 3 september weer voor met volle goesting! Hopelijk zien we jullie dus allemaal om 14u aan de poort om er samen weer een fantastisch Chirojaar van te maken!

Bivak

Tue, 18 Jul, 2023 - 11:07

Jippie, het kamp is er bijna! Van 21 juli tot en met 31 juli zullen wij ons dus weer 10 dagen lang super goed kunnen amuseren, lekker kunnen eten en hopelijk ook zalig kunnen slapen. Zoals jullie weten gaan jongens en meisjes apart op kamp maar we spreken wel samen af om te vertrekken en om terug aan te komen op de Chiro. Zorg voor een extra leuk kamp voor je dochter en/of zoon en schrijf zeker een briefje! Adres vind je terug op onze Facebook-pagina of in het bivakboekje. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Liefste Kontakters

Mon, 26 Jun, 2023 - 11:06

Onze laatste Chirozondag zit er helaas al weer op… We verheugen ons om nog een laatste keer ons te pletter te amuseren op ons schitterend kamp! We willen onze leden bedanken voor alle fijne zondagen, maar ook alle ouders om dochter of zoon elke zondag aan ons toe te vertrouwen. Aan iedereen een welgemeende merci voor dit mooie Chirojaar! Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer verschijnen!
Dikke knuffels, de leiding

Doppers, Kontakt-petten en uniformen te koop!

Tue, 25 Apr, 2023 - 11:04

Het jaar is weeral voorbijgevlogen en stilaan komt het bivak al in zicht! Hoog tijd dus om de coolste Chiro-merchandise aan te kopen. Wist je al dat wij onze eigen Chiro Kontakt drinkenbussen hebben? En zelfgemaakt Chiro Kontakt petten?! Dat past natuurlijk allemaal super goed bij een schitterend uniform! Wil je graag helemaal in Chiro-stijl naar zondagen komen of zo op kamp vertrekken? Spreek ons dan aan de poort aan of stuur een mailtje en hoor eens wat we nog allemaal in de aanbieding hebben!

Ons Moederdag-ontbijt komt er weer aan

Sun, 23 Apr, 2023 - 11:04

Het ene evenement is nog maar net gedaan of het volgende staat alweer voor de deur.
De meisjesleiding organiseert opnieuw een mega-Moederdag Ontbijt! Verras op 14 mei je liefste mama met een mandje vol lekkers gemaakt met veel liefde. Inschrijven kan tot en met 8 mei via voglende link: Inschrijving Moederdag-ontbijt

28 mei is het geen chiro

Thu, 20 Apr, 2023 - 11:04

Het is nog ver weg maar we kondigen het alvast aan, want op 28 mei is het Pinksterren en dat wil dus zeggen dat we die dag geen chiro geven… Maar niet getreurd want alle zondagen daarna zijn jullie weer meer dan welkom! Weten jullie trouwens wat Pinksterren inhoudt en wat we die dag juist vieren? Op Pinksterren herdenken de christenen dat de Heilige Geest neerdaalde over de apostelen. Geen idee wat dat wil zeggen? Wel, wij ook niet! Maar een dagje verlof is altijd fijn ;)

De Banier

Fri, 31 Mar, 2023 - 05:03

Wij zouden graag wat reclame maken voor de Banier! Denk je nu: 'De Banier? Wat is dat?'.
De Banier is een winkel waar je allerlei spullen kan halen. Zo halen wij ons knutsel gerief bijvoorbeeld daar, maar ook vind je daar allerlei zotte Chiro spulletjes. Dit gaat van drinkbussen tot sokken tot pennenzakken en balpennen.
Ga er dus zeker eens een kijkje nemen!!

Schrijf je nu in voor onze BBQ

Mon, 27 Mar, 2023 - 04:03

Kom dat zien, de lekkerste vleesjes van het land met de meeste verse groenten en dat terwijl je kinderen zich amuseren in een fantastische speelstraat! Klinkt het te mooi om waar te zijn? Geloof het toch maar, want op zaterdag 22 april is het weer de jaarlijkse BBQ van onze Chiro! En daar kan jij je nu voor inschrijven via volgende link:
Inschrijven via deze link: Inschrijven BBQ

9 April is het geen Chiro

Fri, 24 Mar, 2023 - 04:03

Binnenkort is het paasvakantie. We geven enkel op zondag 9 april GEEN chiro. De andere zondagen van de paasvakanties staan we klaar en zijn onze chirookes meer dan welkom op de chiro om zich weer volledig uit te leven.
Fijne paasvakantie gewenst van alle leiding & lekker smullen maar van die paaseitjes

Een geslaagde klusjesdag!

Sat, 11 Mar, 2023 - 04:03

Beste kontakters, graag bedanken wij via deze weg iedereen die is komen helpen op onze klusjesdag op 4 maart. Dankzij deze opruimhelden is er heel wat werk verricht. De chiro is weer spik span in orde en weer helemaal up to date! Hierdoor kunnen we er weer helemaal tegen en kunnen we er weer op los spelen. DIKKE MERCI!
P.S.: Heb jij al gespot wat er allemaal veranderd is op de chiro?

Lekkere vlaaien te koop?

Wed, 15 Feb, 2023 - 12:02

De meisjesleiding organiseert dit jaar opnieuw een vlaaienverkoop en deze keer zijn er wel 8 verschillende soorten! Begin jij al meteen te watertanden? Klik hier en geef je bestelling door voor de 4 maart. Op zaterdag 18 maart zullen we de vlaaien naar jou brengen of jij kan ze natuurlijk ook gewoon op de chiro komen ophalen.
En dat is nog niet alles. Bij je bestelling kan je de naam van een Chirolid (jongen of meisje) doorgeven, want het lid dat de meeste taarten weet te verkopen, wint een fantastisch Chiropakket twv €30!

Test je kennis op de jaarlijkse quiz van de jongens

Fri, 03 Feb, 2023 - 12:02

Noemen je vrienden jou wel eens de Erik Van Looy van den Aldi? Of ga jij liever voor de drankprijs op een quiz? Schrijf je dan vanaf nu in voor de quiz van de jongensleiding, die gaat door op 18 maart in Zaal Tijl (Spoorweglaan 24 Boom). Dus trommel je slimste vrienden op en schrijf je snel in via volgende link: Inschrijven Quiz!?

Klussen maar!?

Tue, 31 Jan, 2023 - 07:01

Haal je gereedschapskoffer maar boven, want op 4 maart steken alle leiding en vrijwillige ouders de handen uit de mouwen om de Chiro weer spik en span in orde te maken. We houden een grote opkuis in onze gebouwen, we repareren wat voordien stuk was en we pimpen de Chiro op tot een nóg hoger niveau dan ervoor. Voel jij je aangesproken om mee te helpen en deze dingen te verwezenlijken? Schrijf je dan hier snel in!

Tot op onze klusjesdag!

Wie gaat er mee naar de film?

Wed, 21 Dec, 2022 - 07:12

Leuk nieuws! Zoals naar jaarlijkse gewoonte, gaan we ook dit jaar weer met onze Chirokes naar een film zin in De Steiger in Boom. Die activiteit zal doorgaan op zondag 22 januari. We verwachten de leden zoals altijd om 14u op de chiro en dan vertrekken we allemaal tezamen richting De Steiger. Daarna speelt elke groep nog zijn eigen programma en is eindigt de chiro op het normale uur. Half zes voor de jongere ploegen en zeven uur voor de oudere ploegen.

Happy holidays!

Wed, 14 Dec, 2022 - 07:12

De feestdagen staan voor de deur en dus is het ook tijd voor de leiding om even lekker niks te doen of, helaas, te studeren… Dat wil dus zeggen dat het op zondag 25 december en zondag 1 januari geen chiro is. Wij heten alle leden weer welkom op zondag 8 januari om aan een spetterend nieuw jaar te beginnen! We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Oxfam-drankjes

Sat, 19 Nov, 2022 - 12:11

Groot nieuws: Binnenkort zullen wij in de Chiro overschakelen naar heerlijke Oxfam-drankjes! In plaats van frisdrank zullen leden en leiding de keuze hebben uit het volgende assortiment:
- Appelsap
- Sinaasappelsap
- Worldshakesap (pompelmoes, sinaasappel, banaan en rode biet)

Kriko

Wed, 16 Nov, 2022 - 12:11

Kriko is back! Op 19 november is het weer zo ver… De gezelligste avond van ’t jaar. Kom zaterdagavond genieten van een schriktocht door het park van Boom. We starten met de kinderschriktocht en daarna griezelen we verder met de “iets engere” schriktocht.
Durf jij het aan? Kom dan zeker een kijkje nemen!
Krijg je maar niet genoeg van Kriko? Kom dan zondagmiddag pistolets eten à volonté.

Sinterklaas!

Sun, 13 Nov, 2022 - 12:11

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…
We krijgen de Sint weer op bezoek want hij komt alle flinke kinderen belonen.
Dus ben jij dit jaar flink geweest? Kom dan zeker naar de Chiro op 11 december!

Kriko

Tue, 25 Oct, 2022 - 02:10

19 November is het weer zover, de gezelligste avond van't jaar!
Meer info kan u hier vinden: Kriko Chiro Kontakt Tot dan!

Dag van de Jeugdbeweging

Tue, 18 Oct, 2022 - 02:10

Deze vrijdag is het weer Dag van de Jeugdbeweging!
Op deze hoogdag mogen we allemaal (mama's en papa's dus ook!) in ons uniform naar school of naar het werk. De leiding zal, samen met de andere jeugdbewegingen van Boom, een gratis ontbijt aanbieden op de Grote Markt voor zij die uniform komen. Tot dan!
Dag van de Jeugdbeweging

Italiaanse Avond

Thu, 15 Sep, 2022 - 02:09

Liefste Kontakter
Ben jij al ingeschreven voor onze Italiaanse avond op 15 en/of 16 oktober? Zo nee, schrijf je dan nog snel in voor de beste pasta van het land! Pasta in uwen agenda???
Facebook evenement: Italiaanse Avond
Inschrijven via deze link: Inschrijving Italiaanse Avond

UPDATE Chiro Zondagen

Thu, 18 Feb, 2021 - 08:02

We gaan weer opstarten en dit keer ook voor de oudsten!? Iedereen is welkom vanaf 7 februari, dus deze zondag moeten we nog even wachten. Natuurlijk houden wij ons ook nog steeds aan de algemene maatregelen (chiro.be/corona). Voor de jongste leden zullen de uren ongeveer van 14u tot 17u30 zijn, maar de exacte uren worden volgende zaterdag nog meegedeeld als we de juiste aantallen weten. Voor de oudste leden gaat de chiro door van 14u tot 19u, maar wel op een andere locatie. (Eigen leiding stuurt nog concretere informatie door) Ook gaan we niet eten op de chiro, enkel een koek mag. Wij kijken er al enorm hard naar uit!! Groetjes van de leiding en VB

Geen Chiro meer voor een tijdje...

Sat, 31 Oct, 2020 - 05:10

Beste ouders en leden, Omdat het morgen een feestdag is, is het ook GEEN Chiro! Daarnaast hebben wij in overleg met alle leiding en VB's beslist om naast de oudste ploegen ook de jongste ploegen NIET meer naar de Chiro te laten komen tot het weer voor iedereen is toegestaan. Dit is voor iedereen een spijtige, maar wel een veilige keuze. Wij hebben voorlopig geen zicht op wanneer we wel terug zullen kunnen beginnen, maar hier communiceren we zeker nog over verder. We kijken al enorm uit naar de dag dat we jullie weer allemaal mogen verwelkomen! Hiernaast hebben we ook nog leuk nieuws, want onze eerste tapperskrant is er. Jullie kunnen ze hier vinden: https://drive.google.com/.../17mztlSjgc.../view... Veel leesplezier! Houd jullie goed en hopelijk tot snel!